Vilkår

Ved køb af produkter eller services i den fysiske butik accepterer du nedenstående betingelser og vilkår:

Ved indlevering anbefales det at du har taget backup af dine data, da vi ikke tager ansvar ved mistet data og software. – vi kan også være behjælpelige med at tage backup for 450 kr. eksl. medie. Hvis vi bliver opmærksom på indhold eller data, der strider mod gældende lovgivninger, så forbeholder vi os altid retten til at anmelde forholdet til politiet og/eller andre relevante myndigheder og rettighedshavere.

Når enheden er undersøgt vil du blive kontaktet vedrørende en pris før enheden repareres, medmindre andet er aftalt. Når prisen er accepteret vil undersøgelsesbeløbet på 450 kr. fraskrives den endelige pris.
Vi fraskriver os alt ansvar for mistede data og software ved reparationer, eller mistet data/beskadigede effekter ved brand, tyveri, indbrud, vandskade eller tilsvarende.

Der ydes ikke 14 dages fortrydelsesret på køb af varer i butikken, medmindre andet er aftalt.
Varer købt i butikken indbefattes af købelovens 2 års reklamationsret. Det gøres opmærksom på at softwarefejl, væskeskader, manipulation, samt andre former for fejl med hensyn til håndtering af produktet ikke dækkes af reklamations retten.